Szakember ajánló

 

Korábban volt lehetőséged olyan pszichológussal vagy pszichiáterrel együtt dolgozni, aki szerinted nagyon sokat segített a testeddel, táplálkozással való kapcsolatodon, és örömmel ajánlanád másoknak?

Bent feküdtél valamelyik klinikán, és nagyon pozitív volt számodra, ahogy kezelték a betegségedet? Elfogadva, megértve és támogatva érezted magad? Örömmel ajánlanád a helyet másoknak?

Egy dietetikustól igazán klassz segítséget kaptál, étrenddel és tippekkel együtt, és úgy érezted, ő tényleg arra biztat, hogy bátran egyél és minden ételt ugyanolyan értékesnek láss a gyógyulásodhoz? Ez a dietetikus megnyugtatott, intutitív étkezésre biztatott és bármilyen észrevételedet vagy félelmedet képes volt komolyan venni, és támogatást nyújtani velük kapcsolatban? Az általa összeállított étrend bátorítónak hatott és segített táplálni az esetleg legyengült szervezeted, vagy csupán segített, hogy képes legyél kevesebb szorongással táplálni a testedet? Ha szívesen ajánlanád a szakembert másoknak is, kérlek, segíts ajánlásoddal más harcosoknak!

Dolgoztál együtt családterápiás szakemberrel, akivel az egész családnak hatalmas lendületet adott a terápia? Ha nektek segített és szeretnéd, hogy másoknak is segíthessen, írd meg nekünk az illető elérhetőségét!

Olyan táplálkozási tanácsadóval, coach szakemberrel, intuitív táplálkozás segítővel vagy trénerrel dolgoztál együtt, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egészséges kapcsolatod legyen a testeddel és ételekkel, és szeretnéd, ha erre másoknak is lehetőségük volna? Akkor ne habozz, oszd meg az illető nevét te is másokkal!

 

Itt elküldheted a javaslatodat:

 

 

 

 

Szeretnék szakembert ajánlani!
Kérlek, add meg az email címed, hogy szükség esetén felvehessem veled a kapcsolatot!
Kérlek, jelöld meg, hogy milyen típusú szakembert szeretnél ajánlani másoknak!
Írd meg a szakember(ek) vagy klinika nevét!
Ha rendelkezel a szakember vagy klinika telefonszámával, honlapjának címével, bármilyen elérhetőségével, kérlek, add meg a könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében!
Ide írhatod, hogy milyen területen nyújtott neked támogatást.
Kérlek, jelöld meg, melyik területen elérhető a szakember! Az "egyéb" mezőt csak akkor válaszd, ha határon túli magyar területet szeretnél megadni!
Amennyiben az "egyéb" területet választottad, kérlek, add meg a terület nevét!
Selected Value: 0
Kérlek, húzd jobbra a gombot annyira, amennyire szerinted segítség volt a gyógyulásodhoz! (Opcionális)
Kérlek, ha bármilyen észrevételed vagy javaslatod van ezzel a forma kitöltővel kapcsolatban, írd meg nekem, hogy még jobb lehessen! 😉 Köszönöm!

 

 

Köszönöm szépen!

Segítsünk egymásnak evészavar gyógyuláshoz támogatásra lelni!

A megosztott szakemberek listája területre lebontva hamarosan itt is elérhető lesz.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial